Historische Kring Baerne bestaat 50 jaar

Zes foto's van mooie Baarnse landhuizen

Werkgroep Genealogie

In 2015 is de werkgroep Genealogie van start gegaan: een samenwerkingsverband tussen de Historische Kring Baerne en Stichting groenegraf.nl. Doel van het samenwerkingsverband is het verzamelen van (nog meer) gegevens over Baarnse families. Stichting groenegraf.nl heeft zijn enorme databestand ter beschikking gesteld en begeleidt de werkgroep genealogie met al hun kennis en kunde. 

Vrijwilligers die zich aanmelden krijgen een speciale inlogmogelijkheid en kunnen dan binnen het beschikbare bestand in het programma MyHeritage gaan meehelpen. Zij krijgen dan toegang tot de familiesite, als online ontmoetingsplaats voor het delen van onder andere foto's, video's en verhalen. Zij kunnen dat thuis achter hun computer doen en daaraan net zo veel tijd beschikken als zij zelf willen. Af en toe zal de werkgroep ook bijeenkomen voor onderling overleg. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Belangstellenden kunnen contact opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download hier de zeer informatieve presentatie over Genealogie voor beginners die Jaap van Zweeden eerder gaf.

Contact met werkgroep Genealogie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.