Vacatures

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom bij de Historische Kring Baerne.

 

Communicatiemedewerker

Om meer publiciteit te geven aan de activiteiten van de Historische Kring Baerne, zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor de werkgroep communicatie.

Kun je zelfstandig werken, communicatietaken oppakken en uitvoeren en heb je ervaring met de sociale media en belangstelling voor geschiedenis?

Wij bieden je begeleiding, een vrijwilligersovereenkomst (indien gewenst) een vrijwilligersverzekering en een gezellige club met veel leden en vrijwilligers. Tijdsbesteding: ca. 4 uur per week

Belangstelling? Neem dan contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Medewerker tentoonstellingen (werkgroep Oudheidkamer)

Taakomschrijving:

Onderzoek doen voor en het voorbereiden en inrichten van tentoonstellingen ten bate van onze leden en bezoekers in onze eigen ruimte onder de bibliotheek in de Hoofdstraat.

Wij vragen:

De bereidheid om driemaal per jaar mee te werken aan het ‘maken’ van een tentoonstelling rond een Baarns onderwerp, zoals bijv. ‘het zwembad in de Eem’, ‘kunst in de kelder’, ‘het rode dorp’, enz. Kennis van Baarn en over de geschiedenis van Baarn. Creativiteit om een tentoonstelling te maken en te laten opvallen bij onze leden en bezoekers. Ervaring met tekstverwerking en computeropmaak van pagina’s.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden;

Samen met andere enthousiaste vrijwilligers de Baarnse geschiedenis zichtbaar maken voor onze leden en bezoekers. Een uitgebreid knipselarchief en een grote fotocollectie als basis voor de tentoonstelling. Kennis en kunde van collega vrijwilligers. Tijdsbesteding: 4-6 uur p/week.

Kom langs in de Oudheidkamer of neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.