Het logo van de Historische Kring Baerne met het oude tolhuis

Zes foto's van mooie Baarnse landhuizen

In de huidige rage van ontspullen, opruimen en weggooien is er vaak geen plek meer voor: voorwerpen, soms ook memorabilia genoemd, die uw leven of dat van uw ouders, of nog verder terug, grootouders, kleur gaven en geven. Het Geheugenvanbaarn.nl leeft, net als de Historische Kring Baerne, van en soms in het verleden.

Deze zaken, liefst met een Baarns tintje, kunt u nu met de buitenwereld delen via de Geheugenvanbaarn.nl blogspot. Hoe? U duikt in uw archief hoe klein of groot ook en maakt een keuze uit uw dierbaarste zaken. Dan maakt een mooie foto en u schrijft er een klein verhaaltje bij. Vervolgens stuurt u dit alles naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en na een (positieve) beoordeling, wordt het door u uitverkoren voorwerp en uw eventueel opgepoetste tekst op de blogspot in de nieuwe column ’Gekoesterd en bewaard!‘ geplaatst.

Ed Vermeulen en Eric van der Ent van Geheugenvanbaarn.nl geven een voorzet met Baarnse spullen die zij koesteren en bewaren. Lees het verhaal hier: https://groenegraf.nl/gekoesterd