Historische Kring Baerne bestaat 50 jaar

Zes foto's van mooie Baarnse landhuizen

Tafeltennisvereniging Elan bestaat 50 jaar. Het halve eeuwfeest is gevierd op 10 juni 2023 in het clubhuis aan de Meester de Groothof.

’s Middags om twee uur opende burgemeester Mark Röell de happening in aanwezigheid van sportwethouder Hugo Prakke.  MJ Sport volgde met een  demonstratie, waarop ook beide gemeentebestuurders zich niet onbetuigd lieten. Met een walking dinner en een muziekfeest met Popehead en dj Rik werd deze lustrumviering afgesloten. 

HKB2307 Mark Roell en Hugo Prakke Lustrum Elan Foto Sjaak Hoogendoorn MQ

Foto: Sjaak Hoogendoorn

Elan is opgericht door Kik Brinkman op aanraden van zijn echtgenote Ans en haar vriendin Lenie Vermaten. Gestart werd in de oude gymzaal van de Oorsprongschool aan de Acacialaan. Via ondermeer de KWS en de kelder van de bibliotheek streek Elan neer in de gymzaal van de Oosterschool aan de Meester de Groothof . Brinkman was de drijvende kracht van de club, waarvan de zoons Rob en Michel nog steeds lid zijn. Ger Vermeulen was eveneens een gewaardeerd praeses van de club, die nu door René Westerdijk en Eddy Uittenbogaard wordt gerund. Er is een bloeiende seniorenafdeling. Nieuwe jeugd is welkom.  

HKB2307 krantenknipsel Elan MQ