Werkgroep Communicatie

Activiteiten:

1. Het zichtbaar maken van HK Baerne op social media: Twitter (@HKBaarn), YouTube en Facebook.
2. Het verzorgen van publiciteit rondom nieuwswaardige momenten van de HKB.
3. Het versterken van de onderlinge samenhang tussen de verschillende communicatie uitingen van de HKB (zoals folder, kwartaalblad, website, nieuwsbrief en advertenties) en het ontwikkelen van de website.
4. Het stimuleren van interactie tussen de HKB en de omgeving plus het inspelen op actualiteiten in Baarn, door medewerking aan een verhalenrubriek in de Baarnsche Courant in samenwerking met het Groenegraf.nl
5. Het communicatief begeleiden van nieuwe ontwikkelingen zoals de recente werkgroep Genealogie.
6. Het ondersteunen van een actieve ledenwerving.
7. Het vernieuwen en ontwikkelen van de HKB website.

Vacatures: Gezocht wordt naar:
* enthousiastelingen die één of meer activiteiten zelfstandig willen oppakken en waar nodig willen afstemmen met de communicatiecollega’s in de werkgroep.
Wij denken aan studenten met een historische passie, vrijwilligers met communicatietalent, maar ook zzp ‘ers die zich tijdelijk maatschappelijk willen inzetten voor een afgeronde opdracht die bijdraagt aan hun portfolio of CV.