Vacatures

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom bij de Historische Kring Baerne.

Medewerker tentoonstellingen (werkgroep Oudheidkamer)

Taakomschrijving:

Onderzoek doen voor en het voorbereiden en inrichten van tentoonstellingen ten bate van onze leden en bezoekers in onze eigen ruimte onder de bibliotheek in de Hoofdstraat.

Wij vragen:

De bereidheid om driemaal per jaar mee te werken aan het ‘maken’ van een tentoonstelling rond een Baarns onderwerp, zoals bijv. ‘het zwembad in de Eem’, ‘kunst in de kelder’, ‘het rode dorp’, enz. Kennis van Baarn en over de geschiedenis van Baarn. Creativiteit om een tentoonstelling te maken en te laten opvallen bij onze leden en bezoekers. Ervaring met tekstverwerking en computeropmaak van pagina’s.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden;

Samen met andere enthousiaste vrijwilligers de Baarnse geschiedenis zichtbaar maken voor onze leden en bezoekers. Een uitgebreid knipselarchief en een grote fotocollectie als basis voor de tentoonstelling. Kennis en kunde van collega vrijwilligers. Tijdsbesteding: 4-6 uur p/week.

Kom langs in de Oudheidkamer of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Menskracht voor de werkgroep Communicatie

Taakomschrijving:

Meehelpen aan de publiciteit rond activiteiten, aan de social media accounts (Twitter, FaceBook of YouTube), Ontwikkelen nieuwe ideeen. 

Wij zoeken:

Zelfstandige vrijwilligers die eenmalig of langere tijd communicatietaken willen oppakken en uitvoeren. Eigen initiatieven welkom! Studenten met een historische passie, mensen met communicatietalent of zzp'ers die een concreet project willen uitvoeren in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen, kom meedoen!

Wat wij bieden:

Samen werken aan de zichtbaarheid en zo mogelijk ook aan de vernieuwing van de Historische Kring Baerne.
Gezellige contacten tussen de werkgroepleden bij maandelijks overleg,
Tijdsbesteding: vanaf 4 uur per maand (of naar keuze 8 uur of meer voor een concreet project). 

Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.