VERENIGING

Naam: Historische Kring Baerne
Bezoekadres: Oudheidkamer, Hoofdstraat 1A, 3741 AC Baarn (ingang via de Bibliotheek)
Postadres: Postbus 326, 3740 AH Baarn
Telefoonnr.: (035) 54 303 77 (alleen tijdens openingstijden: wo 14-16 uur en za 11-13 uur)
Website: www.historischekringbaerne.nl
K.v.K. dossiernr.: 40506169
ING-nr.: NL18 INGB 0004192133
Contributie per adres:

€ 16,- per jaar

(plus € 10,00 voor verzendkosten indien het verenigingstijdschrift Baerne binnen Nederland, per post wordt bezorgd)

Doelstellingen:

1) Het kweken van belangstelling voor geschiedenis in het algemeen en voor die van Baarn in het bijzonder
2) Het bewaren en bewaken van het Baarnse culturele en monumentale erfgoed.
3) D.m.v. het verspreiden van kennis de Baarnse bevolking wijzen op de karakteristieke en historische waardevolle elementen van hun dorp.

De Historische Kring Baerne is aangemerkt als culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra belastingvoordeel (uw gift wordt bij de belastingaangifte automatisch verhoogd met 25%, bij ondernemingen met 50%).

Een erkende culturele ANBI hoeft geen successie- of schenkingsrechten te betalen over legaten en schenkingen. Het bedrag dat u schenkt komt dus volledig ten goede aan de Historische Kring Baerne. De jaarrekening 2014 en de suppletoire begroting 2015 van de Historische Kring Baerne liggen ter inzage in de Oudheidkamer.

Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl